Ole Dønnum bekrefter å ha solgt Norderhaug-eiendommen til Leif Magne Seierstad.

Seierstad eier eiendomsselskapet Seierhus AS, og halve Monsterbedriften AS.

– Det er ikke helt klart om det blir meg som privatperson eller bedriften Seierhus AS som kjøper. Her må jeg ta en runde med min bedre halvdel og styret, sier Seierstad til EUB.

gir en ny start på livet

Tanken er at eiendommen skal leies ut til Monsterbedriften, som driver med riving og klargjøring av bad for rehabilitering.

Bedriften har som mål å hjelpe mennesker i gang med et ærlig arbeid slik at de får en ny start på livet. Mange kjenner bedriften fra TV-serien «Ny start på livet» som gikk på TV2 høsten 2012.

Seierstad ser utviklingspotensial i eiendommen.

– Vi har ambisjoner, men det er for tidlig å si noe om planene. Nå ønsker vi først og fremst å få til et møte med kommunen så snart som mulig, sier han.

Seierstad har et stort ønske om å tilbakeføre det verneverdige huset til slik det opprinnelig var.

– Men det er dyrt og voldsomt krevende, så da er vi avhengig av å ha med noen på laget, sier han.

Monsterbedriften har i dag hovedkontor på Gjøvik, men planen er å etablere bedriften flere steder i Norge.

– Romerike er veldig aktuelt, og dette er et historisk og fint område, sier Seierstad.

BYGGER BOLIGER

Dersom Monsterbedriften etablerer seg på Eidsvoll Verk, kan det bety 30 nye arbeidsplasser i kommunen.

Den øvrige tomta er regulert til bolig/ kontor/ næring, og Seierstad ser for seg boenheter på tomta.

– Det blir boenheter som skal legges ut for salg. Hva slags boliger det blir er ikke avklart. Det fins skisser og planer til forslag, men vi må finne ut om det blir slik. Dette kommer vi til å jobbe intenst med utover, sier Seierstad.

Prislappen ønsker han ikke å kommentere.

– Vi ble enige om en avtale. Jeg vet at Ole også har et hjerte for planene, sier Seierstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.