Det klassiske norske sportsmerket Norrøna satser på en egen liten butikk rett ved siden av XXL og G-Max i den nye delen av Jessheim storsenter.

– Hvorfor satser dere her?

– Jessheim er et veldig interessant område for oss, både på grunn av den sterke veksten og ikke minst lokaliseringen. Byen er nær Oslo og ligger dessuten ved inngangsporten til et eldorado for vintersport og fjellaktiviteter. Mange av våre kunder bor dessuten i dette området, derfor er det fint for oss å være der også, sier business development manager Birgitte Kron Kløvstedt.

full kolleksjon

Nisjebutikken til Norrøna, eller concept store som de kaller den, blir 180 kvadratmeter stor.

– Hvilke varer skal dere føre der?

– Hele Norrøna-kolleksjonen, med unntak av jaktsegmentet som XXL fører, sier hun.

Norrøna har i dag 12 butikker i Norge, fem i Sverige og en i Chamonix i Frankrike.

– Jessheim blir den trettende norske, og vi åpner dessuten en butikk i Åre i Sverige i september, sier Kløvstedt.

– Dere har en butikk i Strømmen storsenter også. Hvilke erfaringer har den gitt dere med tanke på å være i samme hus som de store sportsaktørene?

– Vi lever godt ved siden av de store der, og har en god, trofast og voksen kundeskare. Derfor ser vi på Jessheim som en forlengelse av denne butikken, og selvsagt spiller Gardermoen inn. Med butikk i Jessheim by kommer vi tett på turistene der, påpeker hun.

– Hvor mange ansatte får butikken på Jessheim?

– To personer på fulltid og fire på deltid. Stillingene er utlyst allerede, sier hun.

LES OGSÅ: Her kommer Skovly med parkeringsetasjer under bakken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.