• Yngre publikum: Lille Barolo ønsker å nå et yngre publikum. Disse fem er nyansatte: Lars Emil Stormo, Amalie Kirkebøen Dahlen, Håkon Widmer, Ingrid Strid og Morten Dønnum Haugen.

Strid er én av initiativtakerne bak Kaffehjørnet i Eidsvoll sentrum. Der har de lyktes godt med å skaffe et hyggelig serveringssted.

– Lille Barolo utfyller hverandre og et samarbeid vil være til det gode for begge stedene. Og når kaffebaren hovedsakelig har åpent på dagtid og Lille Barolo er åpent kun på fredags- og lørdagskveldene, er det ikke noe problem for meg å jobbe begge steder, sier Ingrid Strid.

Eidsvoll Live arrangerer livekonserter med lokale band hver fredag. De holder sine arrangementer i Lille Barolo. Nå er det booket lokale band hver fredag til godt ut på nyåret. På flere lørdager framover satses det på dans og danseband, mens det på andre lørdager blir diskotek. Den økte aktiviteten gir behov for flere nye medarbeidere som kan hjelpe til i baren. Lille Barolo satser nå på å nå et yngre publikum, og har ansatt Lars Emil Stormo, Amalie Kirkebøen Dahlen, Håkon Widmer og Morten Dønnum Haugen er de nyansatte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.