• NYÅPNET: Mandag åpnet Whan Sanonkam dagligvarebutikk i Nannestad sentrum.

Daglig leder hos Thai Isaan Dagligvare As, Whan Sanonkam, håper at Nannestads befolkning tar godt imot det nye tilbudet.

ASIATISK OG NORSK

– Det er ikke noen lignende butikk i Nannestad fra før, og nå kan man slippe å reise til Jessheim for å få samme tilbud. Vi har i hovedsak asiatiske varer, men også en del norske produkter vil komme etter hvert, deriblant selvsagt melk og brød. Vi har foreløpig ikke fylt opp med hele vareutvalget vi skal ha. Vi åpnet mandag, og mange mennesker har vært innom. Vi har blitt godt tatt imot, og har fått mange positive tilbakemeldinger, sier Sanonkam.

LITEN BUTIKK

Siden butikken er under 100 kvadratmeter, som er maksimumsgrensa for å ha søndagsåpent, kan Thai Isaan Dagligvare holde åpent på søndager.

– Dette synes jeg er fint. Man glemmer jo ofte ting. Da er det fint at noen har åpent også på søndager, og en butikk med et sånt vareutvalg ønskes velkommen. Da trenger man ikke å reise til Oslo eller Jessheim for å få disse varene, sier Amrona Mir.

Hun er én av kundene som ønsker den nye butikken velkommen i Nannestad sentrum.

PLANLEGGER FERDIGMAT

Sanonkam opplyser at hun også har planer om å lage ferdigmat som kan selges i butikken.

– Jeg samarbeider med en catering, og der leier jeg kjøkken for å kunne lage forskjellige retter, sier hun.

Tidligere drev hun salgsvogna med thaimat som står utenfor Kiwi i Nannestad.

– Det kan jeg ikke fortsette med. Nå blir det full jobb i butikken, men vogna skal drives videre av andre, sier Sanonkam.

– SPENNENDE

Hun forteller at hun og mannen flyttet fra Oslo til Nannestad i fjor, og at hun fikk ideen til å åpne butikk.

– Da det ikke var et lignende tilbud i Nannestad fra før tenkte jeg det går an å starte med noe sånt. Det blir veldig spennende å se hvordan tilbudet blir tatt imot av innbyggerne i Nannestad i tida som kommer. For dem som ønsker å lage asiatisk mat kan jeg også bidra med tips og veiledning om hvordan man tilbereder disse rettene, sier Sanonkam.

LES OGSÅ: Det viktigste er gode matopplevelser, mener kjøkkensjefen ved Hurdalsjøen Hotell

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.