– Dette er tredje året på rad vi gjennomfører en stor konsertkveld i Sundet. Det har vært stor suksess de foregående gangene, og vi satser på det samme i år, sier Petter Helgesen, styreleder i Eidsvold Turn Fotball som arrangerer Eidsvollnatt. Under Marcus & Martinus-konserten for to år siden fylte 4.500 tilskuere Skjoldnestangen. I fjor var det 2.500 da Kurt Nilsen og Åge Aleksandersen gjestet Sundet.

Koster en halv million

– Vi bruker cirka 500.000 på å få disse bandene hit. Det betyr at vi må selge cirka 1.500 billetter for å gå i null, sier Helgesen.

Helgesen forteller at Eidsvold Turn Fotball får god hjelp av musikeren Hans Olav Trøen under selve bookingen av artistene.

– Han er på hils og fornavn med nær sagt alle i musikkmiljøet i Norge. Dermed har han en viktig rolle i denne sammenhengen, sier Helgesen.

Slagerkameratene er booket som oppvarmingsband, og billetter til den store konsertkvelden er lagt ut på Ticketmaster.

– Hva betyr slike arrangementer for Eidsvold Turn Fotball?

– Det er en viktig bidragsyter til klubbøkonomien vår, og så lenge folk kommer og dette er populært kommer vi til å fortsette å dra i gang slike arrangementer, sier Helgesen.

100 fra klubben i sving

Han forteller at cirka hundre av klubbens medlemmer vil delta for å lose Eidsvollnatt vel i havn. Klubben er allerede godt i gang med planleggingen, og har fått verdifull erfaring fra de to siste konsertårene.

– Det blir rigging av scene torsdag, rigging av lydanlegg fredag og test av lyd fredag og fram til konserten lørdag, sier Helgesen.

– Jeg tror slike arrangementer og happeninger er viktig for Sundet og for lokalbefolkningen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.