– Dette er fortsettelsen av gang- og sykkelvegen som vi startet å bygge for fire år siden, forteller prosjektleder Kurt Magne Heitmann.

Anlegget skal føres fram til krysset med Gamle Gullverkveg på toppen av Finnbråtan.

Det er entreprenørfirmaet Park & Anlegg fra Råde i Østfold som står for byggingen.

Anlegget omfatter både gang- og sykkelveg og vann og anløp. Det skal egentlig være fullført 10. november, men jeg tviler på at vi blir ferdig så raskt, forteller Heitmann.

Vegen fra toppen og ned til Skovseth-krysset har vært stengt for gjennomkjøring med biler siden tidlig i august. Nå er det over hodet ikke mulig å passere.

– Det synes jeg er dumt, sier Svein Berg som bor på Brennhaugen, like i nærheten.

– Tidligere har det vært mulig å komme fram for gående og syklende. Det er mye lettere og tryggere for skolebarn å bruke denne vegen framfor å måtte sykle motsatt retning og ned på den langt mer trafikkerte Odalsvegen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.