Parkeringsplassen ved Nannestad kommunehus utbedres.

– Den gikk fullstendig i oppløsning. Det måtte legges ny drenering og kummer, og det måtte graves dypt nok til dette. Grunnen var ikke lenger egnet til bare å asfaltere oppå det som var. Vi gjør det ordentlig, sier Hans Thue, ordfører i Nannestad.

Han opplyser at strekningen mellom tidligere Eker skole og kommunehuset også utbedres.

– Der har det vært mye tungtrafikk i forbindelse med utbyggingen av ungdomsskolen, noe vegen bar preg av, sier ordføreren.

Det er satt av inntil tre millioner kroner til prosjektet.

– Tanken er også at uteområdet ved ungdomsskolen og kommunehuset skal få et helhetlig uttrykk, blant annet med belysning, sier Thue.

Det etableres også flere ladeplasser for elbiler.

LES OGSÅ: Én million kroner til interiør på skolen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.