Han har blant annet vært nestleder og generalsekretær i Unge Venstre, jobbet som medierådgiver i Oslo Venstre i 2007-valgkampen, og jobbet som rådgiver for Venstres stortingsgruppe med ansvar for miljø- og energispørsmål. Han har vært rådgiver for Trine Skei Grande, og nå har han blitt statssekretær på Statsministerens kontor, og skal rådgi Erna Solberg.

– Det er en betydelig overgang fra Stortinget. Før behandlet vi saker som regjeringen la frem, men nå legger vi frem saker til Stortinget. Det er en annen arbeidsrytme, forklarer Rødningsby.

Statssekretæren sier at det er noen fordeler ved å være fra en liten bygd som Hurdal.

– Det er mange erfaringer som er nyttige når man kommer fra et sted med tette relasjoner. Det man holder på med påvirker tross alt folks liv.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.