Denne gangen er det gratiskonsert med Birgit Brinck og Lorentz Moe. De skal ta for seg musikk fra 1960-tallet og fram til i dag. Donavan, Finn Kalvik, Bob Dylan, Cornelis Vreeswijk og Prøysen, samt flere av Birgit Brincks egne, norske viser står på programmet.

Brinck har akkurat gitt ut ny plate – «Noen ord i kveld», mens Moe har ny bok på samvittigheten – «Barbeint med Bob og Brian». Han skal kåsere rundt musikken og skape en hyggelig og uhøytidelig atmosfære.

De to har også gitt ut en EP sammen – «Gjenfødte landskaper». Det var i 2014. Låter fra denne blir også å høre under konserten i Kafe Standpunkt lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.