- Vi hadde opprinnelig planer om å sende prosjektet ut på anbud før jul. Nå blir det i første uka av januar, forteller prosjektleder Stein Reinsberg i Eidsvoll kommune.

PÅTRENGENDE OPPGAVE

- Forsinkelsen skyldes påtrengende merarbeid for prosjektledelsen i forbindelse med en tvist etter byggingen av Langset skole, forklarer Reinsberg.

undervisning i brakker

Vilberg ungdomsskole skal moderniseres der den nå er. Noe av den nåværende bygningsmassen skal beholdes, mye skal bygges nytt. Mens byggingen pågår, må noe av undervisningen foregå i brakker.

240 MILLIONER KRONER

Rehabiliteringen er beregnet å koste 240 millioner kroner. I tillegg kommer 15 millioner kroner til inventar og nytt utstyr.

Byggetida er noe avhengig av hvordan man velger å legge opp riving og nybygg mens undervisningen pågår.

- Vi tar sikte på å ha skolen ferdig seinhøsten 2018, forteller Steinar Reinsberg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.