• ANNONSE. Eidsvold Blad 17.01.1968.
  • ANNONSE. Eidsvold Blad 20.01.1943.
  • ANNONSE. Eidsvold Blad 20.01.1943.
  • ANNONSE. Eidsvold Blad 22.01.1918.

FOR 25 ÅR SIDEN

Til ski-VM?
Bjørn Dæhlie får høyst sannsynlig med seg romkamerat Thomas Alsgaard til ski-VM i Falun i slutten av februar. Førsteårssenioren fra Eidsvold Værks Skiklub fikk i helgen sitt internasjonale gjennombrudd under 15 kilometer fristil i Bohinj i Slovenia. (18.01.1993).

Interkommunal flyplass-info
Folkeinfo’n på Gardermoen åpnet sitt nye bygg i går. Det ligger strategisk til midt på kommunegrensa mellom Nannestad og Ullensaker. (19.01.1993).

FOR 50 ÅR SIDEN

Flintabyen
A/S Lettbetonghus har kommet godt i gang med utbyggingen av boligfeltet på Råholt, men værforhold og andre omstendigheter har medført at det hele er noe forsinket. (17.01.1968).

God utvikling i Nannestad siden krigen
Av den oversikt som ordfører Willy Moe ga under det første møtet for det nyvalgte kommunestyret, gikk det fram at kommunen har hatt en rik og god utvikling siden siste verdenskrig (17.01.1968).

FOR 75 ÅR SIDEN

Stalingrad
På den sørlige delen av Østfronten ble nye sterke fiendtlige angrep slått tilbake lørdag. tildels ved bevegelig forsvar, meldes søndagens tyske kommunike. Fienden ble tilføyd store tap og har mistet 60 panservogner de siste to dagene. (20.01.1943).

Mangler hest
Bureiseren på Morskogen som mistet sin hest før jul trenger fremdeles mer hjelp til kjøp av hest. Hestene er usedvanlig dyre nu. (20.01.1943).

FOR 100 ÅR SIDEN

Romeriksbanen
Paa budgettet for jernbaneundersøkelserne er det opført 7000 kroner for kommende termin til undersøkelser vedrørende den store romerikske tverbane. Denne er prosjekteret at skulle utgaa fra Grua station paa Hadeland (Gjøvikbanen) om Haakenstadsæter, Nannestad, Ullensaker, forbi Gardermoen til Hauersæter station (Hovedbanen) gjennem Nes, over Vormen ved Svanfos og over Glommen ved Funnefos til Sæterstøen station (Kongsvingerbanen). (18.01.1918).


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.