Med den nye forretningen To Bakere ønsker den franske sjefen Thibault Vaillant å forene norske og franske smaker.

MANGE IDEER

- Jeg jobber for det. Jeg kommer med mange ideer fra store bakerier i Frankrike, USA og Canada, og ønsker å mikse dette sammen og tilpasse med de norske smakene, sier Vaillant til EUB.

Bakeriet har vært åpent en drøy måned i lokalene rett over gangen for kaffegiganten Starbucks på Jessheim storsenter.

- Det har vært en grei start. Det går bedre og bedre for hver uke, og utvikler seg raskere enn jeg hadde trodd på forhånd, sier Vaillant.

VIL UTVIKLE SEG SELV OGSÅ

Med seg på laget har han en annen fransk baker, Thomas Bouyossou, samt norske Lise Branderud som daglig leder. Vaillant har vært fire år i Norge og snakker godt engelsk, men ønsker også å tilpasse seg selv ved å lære det norske språket.

- Min ambisjon er å kunne snakke mer og bedre med kundene, slik at jeg kan forstå deres ønsker og behov enda mer, sier Vaillant.

Flere forretninger har nylig etablert seg på storsenteret. Veskebutikken Condo, og Rafens som selger kjøkkenutstyr, åpnet begge i midten av måneden.

LES OGSÅ: Alle vil ha en bit av Leta

LES OGSÅ: Lag nybakt lørdagskos

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.