– Nå kan alle som er innenfor en rekkevidde på ti kilometer med sikt til masta fra sitt hus få bredbånd med hastighet opptil 100 Mbps. Det er bare husstander med fiberkabel og coaxnett som fram til nå har hatt et slikt tilbud. Nå kan mange husstander få mer enn tidoblet kapasiteten på sitt bredbånd, sier Ole Kristian Ødegård i breiband.no.

Han forklarer at årsaken til at det valgte å etablere seg i Mistberget er todelt.

– Masta på Mistberget er særdeles godt egnet siden den dekker store arealer. Samtidig er det et godt kundegrunnlag i nærheten, sier Ødegård.

– På grunn av relativt spredtbygd bebyggelse er det få som har tilbud om fiber i disse områdene. derfor mener vi det var et behov der ute, legger han til.

LES OGSÅ: Ble lovet fiber – så kom kontrabeskjeden

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.