SISTE: Fylkesveg 33 er nå åpen igjen. Vegen åpnet rett før klokka 18.30, får EUB opplyst.

---

Rett etter klokken 12 søndag melder politiet at det har gått et snøskred over fylkesveg 33 mellom Minnesund og Feiring.

– Det var bilister som observerte og meldte om raset. Vi er på stedet, veien er sperret og trafikken blir omdirigert, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas.

Veimyndighet er varslet og på vei for å rydde stedet og vurdere rasfaren. Det er foreløpig usikkert når veien vil bli åpnet igjen.

Andre gang

Dette er andre gang vegen stenges på grunn av snøras denne uka.

Tirsdag ble vegen stengt i flere timer etter snøras, og en geolog ble tilkalt for å sjekke rasfaren i området.

– Vi kan ikke se bort fra at det kan komme flere nedfall på fylkesveg 33 i snøsmeltingsperioden, men det er ingenting som tyder på at det kommer ned mer snø og is på dette punktet nå, sa Kari Hermanrud i Statens vegvesen til EUB tirsdag.

LES OGSÅ: Snøras stengte fylkesveg 33

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.