Bak står Stavanger-firmaet Malthus AS, som har mulighet for å utvide til hele 176 rom på tomta til det tidligere militære området ADAL.

HOTELLSTANDARD
Malthus har avdelinger over hele Norge, og leder av region øst på Kløfta er Roy Andersen.

– Første byggetrinn består av to modulrigger med totalt 88 rom, alle med hotellstandard, TV, internett og full forpleining. Alle måltidene blir servert i en egen kantine, forteller Malthus sin prosjektleder Sverre Hartvedt. – På Dal har vi, i denne omgang, investert rundt 20 millioner kroner. Det er ISS som skal ha ansvaret for den daglige driften. Tomta leier vi av Dal Leir AS.

Regionsjefen forteller at modulene er flyttbare.

– Vi etablerer oss der vi ser det er behov, noe som gir oss stor fleksibilitet. Gjennom Eidsvoll-dristriktet bygges det nå både motorvei og jernbane, og dermed er det mange arbeidere som trenger et sted å bo. Vi har etablert kontakt med flere entreprenører, og det er ikke mange innkvarterere som kan konkurrere med vår kvalitet og våre priser, mener Andersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.