Når elevene ankommer Kringler-Slattum skole ved skolestart til høsten skal et helt nytt uteområde stå klart.

Asfalten på området ved skolen har i mange år vært i svart dårlig forfatning.

Rektor Alf Henning Moland forteller om flere skrubbsår på elevenes knær som følge av at de har snublet i humper og dumper.

– Om våren er det bevegelse i grunnen, og kumlokkene blir da høyere enn bakkenivået. Når det er mye nedbør blir det store dammer, som også fryser til is når det er kaldt, uttalte Moland til EUB da saken om utbedring av Nannestad-skolenes uteområde var til politisk behandling i fjor høst.

Det samlede kostnadsoverslaget for opprustning av uteområdene ved de fire barneskolene er på om lag 10,8 millioner kroner.

Det ble også vedtatt at uteområdene ved Kringler-Slattum prioriteres i 2017.

LES OGSÅ: Humper og dumper skal fjernes fra skoleplassen på Kringler-Slattum skole

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.