Eidsvoll Næringsforum og Innovasjon Gardermoen arrangerer, i samarbeid med kommunen, fire næringsfrokoster i året, med enkel servering og gjerne med flere forskjellige foredrag om aktuelle temaer.

Møtene arrangeres på forskjellige steder, og oppmøtet har variert fra knapt femti til langt over ett hundre.

– NYTTIG

– Det er interessant å være til stede på disse næringsfrokostene, sier Marit Rønning.

– Mathiesen Eidsvold Værk ønsker å ta del i samfunnsutviklingen, og det er bra å kunne vise seg fram og møte mange andre. Man blir kjent med andre næringsdrivende, får nye kontakter og skaper relasjoner på disse frokostmøtene, sier eiendomssjefen.

– EN GOD JOBB

– Det er mange næringsdrivende som stiller opp på disse møtene, og jeg synes både Eidsvoll Næringsforum og Innovasjon Gardermoen gjør en god og nyttig jobb, sier Marit Rønning.

LES OGSÅ: Trykket stemning forut for kommunal støtte

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.