– Det vil fortsette å snø mer eller mindre hele dagen. Så vil temperaturene stige noe, og det blir sludd på kvelden. Så blir det til regn sent i kveld, og det vil fortsette utover hele natten og morgendagen, sier Terje Alsvik Walløe i Meteorologisk institutt.

Det er da fare for at det blir svært glatt på veiene onsdag kveld. Torsdag skal det bli over fem plussgrader og vind, og med regn oppå snø kan det brygge opp til slapseføre. Det er meldt mildvær på dagen fredag, men utover kvelden skal det krype under null igjen, og der vil det holde seg gjennom helgen.

Flere folk på jobb

Vegtrafikksentralen sier at det har vært varslet om tett snø og vind, men at det etter forholdene har gått relativt greit. Det har vært noe rusk i maskineriet, noen enkelthendelser, men ingen trafikale utfordringer.

– Vi oppfordrer folk til å kjøre forsiktig etter forholdene, og holde god avstand til bilen foran, sier Hilde Bjørnstad, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen.

Hun legger til at nødvendige tiltak som måking, salting og strøing er iverksatt.

Dal Auto melder heller ikke om store utfordringer i dag, men sier at de har litt flere folk på jobb for å takle eventuelle utfordringer.

– Det er litt som skjer, men det er ikke kaos. Vi har hatt et par utforkjøringer, men ikke det store. Jeg tror folk er godt advart og kjører pent, forteller Petter Kristoffersen hos Dal Auto.

Han påpeker at det kan bli verre når det begynner å regne, men at de skal greie å håndtere det meste.

Sjekk været på eub.no

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.