Billettautomatene på togstasjonene oppgraderes. Økt konkurranse på jernbanen er én av grunnene.

Det vil bli flere togoperatører i løpet av de kommende årene. For å sikre likebehandling må dagens NSB-profil erstattes med en ny og nøytral utforming. I tillegg til å selge togreiser, kobler Entur hele kollektiv-Norge sammen. Selskapet har lansert en nasjonal reiseplanlegger som inneholder alle landets kollektivruter og stoppesteder. Snart blir det også mulig å kjøpe hele kollektivreisen på ett sted – ikke bare til nærmeste togstasjon eller i enkelte områder. Derfor benytter Entur moderne teknologi, medarbeidere og automater for å hjelpe de reisende helt fram dit de skal. Målet er at endringene skal gjøre det enda enklere å reise kollektivt. Billettautomatene oppgraderes og blir blå.

– Selv om nordmenn er i verdenstoppen på bruk av smarttelefon, blir fortsatt en stor del av togbillettene solgt gjennom automater og på de fem betjente togstasjonene i Norge, sier Entur-sjef Johnny Welle.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.