– Hittil i år har butikkens omsetning økt med over åtte prosent. Dette er sammenlignet med samme periode i fjor, ifølge kommunikasjonsrådgiver Nora Mile Helgesen.

Juli har vært en bra måned for butikken, og forrige uke var omsetningen over 12 prosent høyere enn samme uke i fjor.

– Veksten skyldes både at stadig flere kunder har sans for vårt grønne og sunne konsept og prisnivå, og en fantastisk innsats fra butikkens dyktige butikksjef, Jon Gaute Heimholt, og hans medarbeidere. Vi er svært glade for at kundene setter pris på vår grønne profil, påpeker hun.

Kiwi var en uavhengig norsk dagligvarekjede, og i dag Norges nest største målt i omsetning. Den er landets største målt i antall butikker. I dag eies den av Norgesgruppen – Norges største handelshus med en markedsandel på 42,3 prosent innen dagligvarehandelen i 2016.

LES OGSÅ: – Vi mener det er potensial for en stor-Kiwi på Dal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.