I flere år har Ullensaker prøvd å finne et egnet sted for en god boligløsning for innbyggere med kroniske ruslidelser.

– Det har vært vanskelig å finne en egnet tomt. Og arbeidet med å etablere et botilbud til rusmisbrukere har pågått i flere år, sier enhetsleder Dorte Brodersen til kommunens nettside.

Kverndalen i Peder Wætthens Vegen anses som egnet og 31. januar fattes det vedtak om tomta der skal brukes til dette prosjekt. Boligene kommunen vil bygge i Kverndalen er beregnet på brukere som har en kronisk ruslidelse og som trenger god oppfølging og sikre verdige boforhold.

– Brukerne som er aktuelle er ofte veldig bevisst på at de ikke er de ultimate naboene, og ønsker ofte å rette opp dette inntrykket. Vi er opptatt av å ha et godt rykte i nærmiljøet, at beboerne kan gå med hevet hode og at det skal se ordentlig ut på området, melder kommunen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.