– Dette blir et skikkelig løft med ny belysning og mer til. Vi har de siste årene brukt veldig mye penger på idrettsanlegget på Gystad, nå gjennomfører vi et løft i idrettsparken også, sier varaordfører Willy Kvilten etter at formannskapet tirsdag stilte seg enstemmig bak rådmannens forslag.

MILLIONER

I fjor bevilget kommunestyretåtte millioner kroner til flere idrettsflater og oppgradering av bygg i Jessheim idrettspark. Da prosjektet var over satt kommunen igjen med over tre millioner kroner. I år er det bevilget 300.000 kroner til utbedringen av asfalten på tennisbanen.

– Etter å ha mottatt tilbud på reasfaltering, er det ikke tilstrekkelig. Rådmannen foreslår å se oppgraderingen i Jessheim idrettspark i et bredere perspektiv ved å ta flere tiltak nå ved å omdisponere midler, skriver rådmann Rune Hallingstad i sin innstilling til formannskapet.

Det var noe politikerne stilte seg helhjertet bak. Nå er det bare opp til kommunestyret i neste uke å ta den endelige avgjørelsen.

– Men det blir bare en formalitet. Jeg venter ingen protester på dette forslaget. Dette er en gladsak for Ullensakers befolkning, og mye bedre enn om vi bare hadde tatt overskuddet inn i den store potten. Her blir det bedre lys til aktiviteter om kvelden, vi får nye vant på ishockeybanen og ny asfalt på tennisbanen. Idrettsparken ligger lett tilgjengelig for mange mennesker, og her er det bare å ta seg en tenniskamp eller en tur på skøyter når det ikke drives organisert trening. Dette blir veldig bra, jubler Kvilten.

Restbeløpet på prosjekt Jessheim idrettspark fra i fjor beløper seg til 3,141 millioner. Med de 300.000 asfaltkronene i tillegg, ender totalsummen på 3,441 millioner kroner til rehabilitering av anlegget som har vært brukt i flere tiår.

DÅRLIG

De som tar seg en tur rundt i det Jessheim idrettspark, kan ikke unngå å se at rådmannen har rett i det han skriver i sin innstilling.

– Flere av uteanleggene og installasjonene er gamle, i dårlig forfatning og modne for utbedringer. Dette gjelder blant annet tennisbanen med nett, ballfangernett og gjerde, ishockeyvantet og flomlyset på hovedbanen, skriver han.

Rådmannen og politikerne er dermed enige om at restaureringen vil heve kvaliteten for brukerne, og ikke minst det visuelle inntrykket.

– Anlegget vil da fremstå av en helt annen karakter enn det har gjort de siste årene, melder Hallingstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.