Dette ble vedtatt da kommunestyret i Nannestad behandlet saken.

- Jeg er blitt kontaktet av utbyggere i Åsgreina, og kommer til å ha et møte med dem for å høre nærmere om planene før vi tar saken opp til nye behandling, sier Hans Thue, ordfører i Nannestad.

Han foreslo å utsette saken, noe han fikk full tilslutning for av et enstemmig kommunestyre.

Bakgrunnen for kommunens delfinansiering av ny veg mellom Åsvegen og fylkesveg 120 var behovet for en tverrforbindelse for å kunne realisere et kurs- og konferansehotell ved Stordammen og utvikling av en golfresort i Åsgreina.

I 2008 var den totale kostnaden for vegen beregnet til 120 millioner kroner, hvor kostnadene skulle deles mellom Nannestad kommune, utbyggere og Statens vegvesen/Akershus fylkeskommune.

Nå antas det at kostnadene kan beløpe seg til 200.000 millioner kroner. Dette ser rådmannen det er lite sannsynlig at kommunen kan bidra med finansiering til.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.