For tre år siden kjøpte Monica og Jørn Nordsletta hus i Nannestad. Da de flyttet inn, hadde de en drøm om det gode liv på landet, men jobben med å pusse opp huset viste seg å være større enn de trodde. Tross iherdig jobbing er de ennå ikke ferdig, og det går ut over både forholdet og barna.

Nå får de hjelp - på TV! I kveld blir de å se i programmet "Sinnasnekker'n" på TV Norge.

- Vi nordmenn elsker oppussing, men utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av prosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Da rykker "Sinnasnekker’n" Otto Robsahm ut for å få orden på situasjonen, forklarer TV-selskapet.

- Jeg har sett altfor mange familier med for store oppussingsprosjekter, sier Otto Robsahm som er fagmannen i programmet.

- Mange hobbysnekkere har ikke peiling på hva de driver med. Det blir ofte et dårlig resultat, eller så blir de rett og slett ikke ferdige. Mitt oppdrag er å hjelpe disse familiene over kneika. Teamet mitt og jeg tar en del av jobben, resten må de klare selv, forklarer Otto.

Hos familien Nordsletta er han mest opptatt av barnas manglende sikkerhet i det ikke ferdige huset.

Verandaen rundt huset mangler rekkverk, og rett nedenfor er et bratt stup. Dessuten ligger det åpne ledninger med strøm i inne i huset.

- Jeg er forferdet over at de ikke har prioritert sikkerheten til barna, og nå venter de attpåtil sitt fjerde barn. Dette må tas tak i, sier "Sinnasnakker'n".

 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.