Han mener det er helt naturlig at noen satser, mens andre legger ned.

LES OGSÅ: Satser på lunsjbar og italiensk restaurant - slik blir Villa De Eidsvoll

- Jeg er veldig spent på høsten og reguleringen av sentrumsplanen. Håper inderlig at de som står klare til å bygge ut får begynt i høst. Det er ikke kommunen det står på nå. Det er en klagesak inne hos fylkesmannen. Vi avventer svar derfra, men jeg mener vi har god grunn til å være optimister, sier Vika.

- Hva tenker du om næringslivet i Sundet i dag?

- Det er mye positivt som skjer. Personlig tror jeg vi må få enda mer befolkning bosatt i Sundet for å få godt nok grunnlag for næringsutviklingen. Alle de nye boligkompleksene vil også dra med seg noe næringsvirksomhet. Det er viktig at folk flytter ned i Sundet og benytter seg av mulighetene. Det er helt naturlig at det svinger noe i næringslivet. Noen kommer og noen går. Samfunnet utvikler seg. Om ett års tid håper jeg vi ser at byggeaktiviteten har kommet langt her nede, sier Vika.

- Selv snakker jeg med mange næringsdrivende i Sundet som er kjempegodt fornøyde, understreker Vika.

LES OGSÅ: Ror fra Eidsvoll til Lillehammer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.