Ordfører John-Erik Vika var full av lovord både om bygget og de ansatte da han tirsdag åpnet den nye legevakta og åtte nye sykehjemsrom på Vilberg helsetun.
- De ansatte har vært utrolig tålmodige. Det har vært parkeringsproblemer og støy, men midt oppi dette har de stått på, og jeg har ikke hørt en eneste klage, sa ordføreren.
Den offisielle åpningen fant sted i nærvær av et 20-talls gjester fra de ansatte, kommunens administrasjon, sentrale politikere, arkitekt, prosjektledelse og entreprenør.
I sin velkomsttale og orientering trakk sykehjemsbestyrer Vidar Roseth spesielt fram Lillian Hagen.
- Hun er egentlig leder for vaskeriet, men har også vært koordinator for byggeprosjektet. Du har tatt ansvar og arbeidet langt ut over det som kan forventes, sa Roseth og overrakte henne blomster.
Gaveoverrekkelser var det også fra entreprenør, arkitekt og prosjektledelse, og etterpå ble gjestene vist rundt i de nye lokalene.
LES OGSÅ: Eidsvoll kommune har bygd nytt for 58 millioner kroner: Ny legevakt og åtte nye sykehjemsplasser

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.