Da tok ordfører Tom Staahle (Frp) grep.

– Jeg ble gjort kjent med at behovet for en ny maskin var stor, og i og med at det er jul var vel ingenting mer naturlig enn å ordne en ny maskin, sier Staahle til EUB.

Torsdag var han på plass og overleverte en helt ny maskin til dagsenterbrukerne på Gjestad. Det ble naturligvis mottatt med stor glede blant alle brukerne. De gledet seg stort over gaven.

– Det er alltid hyggelig her på Gjestad, og det er viktig at tilbudene til våre eldre ivaretas. Det var en enkel prioritering å ordne en ny bingomaskin, som benyttet anledningen til å ønske samtlige brukere riktig god jul. Bingoen er en sosial aktivitet som er viktig på dagsenteret. Da en liten fugl visket om behovet i ordførerens øre var veien kort for ordføreren å fikse saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.