- Vi pågrep to reisende som var på vei ut av landet. De er tatt for butikktyveri, forteller vaktleder ved Gardermoen politistasjon, Trond Meland.

Tyveriet tirsdag ses i sammenheng med et lignende tyveri dagen i forveien.

- Da pågrep vi også to polske menn. De fire har operert i følge, sier Meland.

Politiet anslår at det skal ha blitt stjålet varer for en verdi av 10.000 kroner både mandag og tirsdag.

De fire er nå pågrepet, avhørt og bøtelagt. To av mennene er også sendt ut av landet, mens de to andre trolig vil bli sendt ut onsdag.

- Vi har startet en utvisningssak. Endelig vedtak fattes i morgen, opplyser teamleder ved grensekontrollen på Gardermoen, Steinar Dyrbye.

GLATT PÅ SMÅVEGENE: Selv veghøvelen kom ikke fram på glatta

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.