• VANT:Daglig leder Stein Erik Lie og personalleder i Marianne Dybvig med juryleder og leder for HMS-teamet i KLP, Vibeke Os Bratlie. Foto: Øri

Juryleder Vibeke Os Bratlie og P4s stuntreporter Sigurd Sollien ble tatt imot med smil, klemmer og jubel da de entret Øri med blomster og en særdeles hyggelig nyhet.

– Dere er vinnere av KLPs Arbeidsgledepris 2018. Dette var helt fantastisk, her snakker vi ekte arbeidsglede, sier juryleder Vibeke Os Bratlie, som også er leder for HMS-teamet i KLP

Hun forteller at det ikke manglet på gode kandidater, og at det har strømmet inn gode bidrag fra hele landet.

– Du kan trygt si vi har hatt en spennende oppgave med å gå igjennom alle. Men arbeidsgleden hos Øri skinte igjennom, og skilte seg ut i bunken av alle bidragene. Vi har en helt klar oppfatning av at vi har en verdig og riktig vinner, understreker jurylederen.

Nå har de det svart på hvitt gjennom KLPs Arbeidsgledepris, og kan glede seg til en velfortjent vinnerkonsert på arbeidsplassen med Daniel Kvammen 8. mai.

Nærmere 100 personer, hovedsakelig fra Eidsvoll, Ullensaker Hurdal og Nannestad, er ansatt i bedriften. Damen bak bidraget fra vekstbedriften er Marianne Dybvig, og personallederen er svært fornøyd med at de vinner en arbeidsgledepris. Hun setter et stort likhetstegn mellom ØRI og arbeidsglede.

– Jeg har allerede vunnet i «jobblotteriet». Jeg har verdens beste kollegaer, og de burde vinne en konsert og få den anerkjennelsen de fortjener, påpekte hun blant annet.

– Siden vi er en vekstbedrift betyr det at mange av kollegaene mine har ulike utfordringer. Det de likevel har lært meg er at det overhodet ikke svekker arbeidsgleden – tvert imot. Hos oss er det bøttevis med humor, omsorg, kaos og effektivitet i god blanding, akkurat i passe doser til å skape arbeidsglede i høye doser.

Hun forteller at uansett hvor lenge hun er ute av huset møtes hun av varme klemmer og en velkomst som skulle tilsi at hun har vært borte i ukevis.

– Dette høres skikkelig klisjéfylt ut, men akkurat så mye arbeidsglede rommer ØRI. Men arbeidsgleden følges også av stolthet for jobben som gjøres innen salg av produkter og tjenester, understreker hun.

LES OGSÅ: Driver ungdomsskolens «hjerte»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.