Norgeshus vil bygge 69 boliger på fabrikktomta i Mogreina. Rådmannen innstilte derimot til formannskapsmøtet tirsdag på boligprogrammets 30. Dette fikk ordfører Tom Staahle og hans partifelle Ståle Lien Hansen til å fremme et forslag om 60 boliger.

– Vi fikk med oss posisjonen på forslaget og dermed et flertall. Det er vi tilfredse med. Denne eiendommen har gjennomgått en stor opprydding og er godt egnet til utvikling, påpeker Staahle.

Dermed er saken avgjort.

ALT ETTER PLANEN

– Vi er naturligvis fornøyd. Dette vedtaket betyr at alt kan gå etter planen og vi får ingen forsinkelser. Det eneste vi trenger å gjøre er å korrigere fra våre opprinnelige 69 til 60 boliger, sier daglig leder Frode Thorsen i Norgeshus.

– Hva med støyinnsigelsene?

– De gikk heller ikke gjennom. Før formannskapet møtte vi både posisjonen og opposisjonen for å orientere om planene. Begge hadde gode innspill og Ap landet også på 60 boliger, 30 nå og 30 ved neste planregulering. Så politikerne var ganske like. Nå bygger vi, sier Thorsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.