Øvre Romerike Taxi har mistet anbudet for skolekjøring med minibuss.  Oppdraget har gått til Minibuss 24-7 og Nedre Romerike Taxi. Skiftet skjer fra skolestart til høsten.

VERRE FORRIGE GANG

– Det blir et betydelig inntektstap, men det var verre den gangen vi mistet sjuketransporten, sier drosjeeier Morten Sabel i Øvre Romerike Taxi.

– Vi skal fortsatt opprettholde et normalt drosjetilbud til lokalbefolkningen, lover han.

– Vi må bare finne en måte for å kunne kompensere for inntektstapet.

-  Anbudet ble levert inn av Oslo Taxibuss, med Viken Taxi/ Øvre Romerike Taxi og Aurskog/Høland og Sørum Taxi som underleverandører. Vi tapte ikke på pris. Der var vi best, men vi tapte på miljø fordi vi ikke kunne stille nok el-busser, forteller Roar Stene Granlund som sitter i ledergruppa for Øvre Romerike Taxi.
- Ruter ønsket pris på to elektriske minibusser, men konkurrentene presset opp antallet til ti. Dette kunne ikke vi matche og tapte, sier han.

SELGER MINIBUSSEN

Øvre Romerike Taxi har 18–20 minibusser. Det antallet blir nå betraktelig redusert.

– Jeg er blant dem som nå selger minibussen og kjøper en vanlig drosjebil i stedet, forteller Sabel.

LES OGSÅ: Nordengen vil følge opp vilkår for taxinæringen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.