Vilberg har tradisjon med å være ett av Eidsvolls største og sterkeste skolekorps. Men også det merker nå konkurransen fra de mange andre fritidsaktivitetene som barna har å velge i.

Virkemidlene som ble tatt i bruk, fungerte tydeligvis etter intensjonen. Kombinasjonen pop, med The D-band, blåserekker fra korpset, tønnetromming og feiekostdunking, fikk elevene til å både klappe og trampe takten.

TRENGER ENDA FLERE

Hvor vellykket det hele var, kan først måles når antall nye rekrutter kan telles opp.

– Vi hadde en bra rekruttering i høst, men vi trenger enda flere. Hovedkorpset teller 15 musikere, og vi har ti i aspirantkorpset. Vi lokker også med sosiale happeninger, turer og andre aktiviteter, sier dirigent Gunnar Røen

Ei som ikke angrer på at hun begynte i korpset, er Sina Tømte. Hun har lagt grunnlaget for et langt liv i korpsbevegelsen.

– Når jeg er for gammel til å spille her, blir det voksenkorps på meg, sier hun.

LES OGSÅ: Korpsturne med høy sjarmørfaktor

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.