Det var sykehuset som varslet politiet etter at de fikk inn to menn som hadde blitt knivstukket, skriver RB.no.

– Det resulterte i at vi aksjonerte på en adresse på Kløfta hvor vi nå nettopp har pågrepet en mann vi mistenker for å stå bak, bekrefter operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Trond Lorentzen, til avisen. 

Én person på stedet er pågrepet for gjerningen.

– Ting tyder på at det har vært et basketak. Vi vet ikke noe mer om årsaken eller hvor mange som var involvert i hendelsen utover de tre, men flere har vært på adressen, sier politiet til VG

Også den tredje, pågrepne mannen er sendt til sykehus for sjekk. Ingen av personene er livstruende skadet. 

De involverte personene bor på adressen i forbindelse med arbeidsforhold, skriver politiet på Twitter. 

Den pågrepne satt i avhør når EUB var i kontakt med politiet søndag kveld.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.