Det nærmer seg innflytting i Jessheim Panorama. Boligblokkene i Trondheimsvegen vis-à-vis det gamle lensmannskontoret, er med på å transformere Jessheim til en by.

- Vi har nådd en viktig milepæl ved at alle betongarbeidene er ferdige og ytterveggene er lukket. I løpet av det neste halvåret skal alle de 112 leilighetene ferdigstilles innvendig og kjøperne kan flytte inn i sommer, sier daglig leder Kjetil Kronborg.

Byggearbeidene som ble startet i oktober 2015 har gått etter planen.

LES OGSÅ: Bygger for hundrevis av millioner

SUKSESS

Prosjektet har vært en salgssuksess fra første dag, til tross for temmelig høyt prisnivå. De 95 leiligheter som er solgt, har kostet helt opp mot 9,5 millioner kroner, og de som er igjen ligger på fra 3,8 til 7 millioner. Da leilighetene ble lagt ut for salg sto over 300 personer på lista, og på få timer var 30 solgt for 120 millioner kroner.

- Vi hadde ikke i vår villeste fantasi turt å drømme om den enorme responsen, sa Kronborg til EUB i november 2014.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.