• SEKKETRALLE: Deler av teltet er funnet igjen i skogen, sammenbuntet på ei sekketralle. Foto: Privat.
  • GOLVET. Bare golvet står igjen på teleplassen. Utenfor ligger teltstenger, buntet samme for å fraktes vekk. Foto: Privat

– Det er egentlig to telt som er satt sammen til ett. Da er det 4 x 16 meter, forteller Svein Hoelsæter som er Lions-klubbens ansvarlige for utleie på Løntjernbråten.

Han anslår verdiene av teltene til 10.000 kroner for hver del.

– Det var arrangement på Løntjernbråten søndag, men mandag morgen var teltet forsvunnet, forteller Hoelsæter.

En del av teltet er funnet igjen i skogen stykke nedenfor teltplassen.

– Det lå sammenkrøllet på ei sekketralle. Trolig er dette den ene halvparten av det sammensatte teltet, sier Hoelsæter.

Noen teltstenger er også funnet igjen et annet sted i skogen, og flere stenger lå sammenbuntet igjen oppe ved teltplassen.

Det siste stykket av vegen opp til Løntjernbråten er bommet. Det er nok derfor tyvene har brukt sekketralle for å få med seg tyvegodset ned til åpen veg.

– De må ha hatt en stor varebil eller tilhenger, for teltstengene er ganske lange, forteller Hoelsæter.

Tyveriet vil bli anmeldt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.