Sønnen, Morten Sandholt (58), er dagens eier. Han begynte å jobbe hos faren som 16-åring.

– Det har vært en fin tid, men nå ser jeg fram til å trappe ned litt, og det blir spesielt godt å kunne slutte med all helgejobbingen. Det har blitt mye av det. Nå kan jeg bli heltids elgjeger, spøker sier Morten.

NY EIER OVERTAR 4. APRIL

Den nye eieren, Hotvedt Eiendom, har også kjøpt lokalene som Sandholt solgte til Maura Bilpleie.

– Lokalene blir da totalt om lag 850 kvadratmeter, sier Morten.

Også hans sønn Einar (26) slutter på stasjonen etter ti år, og er i ferd med å finne seg ny jobb.

– Det blir jo rart at bensinstasjonen går ut av familien. Jeg har jo gått der siden jeg var fem år. Men dette er riktig for oss nå, sier Einar.

4. april overtar Hotvedt Eiendom bensinstasjonen formelt.

GOD VEKST

– Jeg kommer også til å finne på noe annet å jobbe med etter hvert, men helsa er jo ikke helt god heller. Jeg skal operere både et kne og ei hånd, sier Morten.

De to andre ansatte fortsetter på stasjonen hos ny eier.

– Det gjenstår fire og et halvt år av kontrakten med Esso, sier Morten.

GOD UTVIKLING

Han forteller om en god vekst for stasjonen.

– Nannestad vokser, og det bygges mye, ikke minst i Maura, så det er godt grunnlag for å drive videre. Vi har økt omsetningen de siste årene, sier Morten.

EGET MATKONSEPT

Hans Petter Hotvedt, daglig leder hos Hotvedt Eiendom, forteller om store planer for bensinstasjonen.

– Vi jobber nå med skisser og planer, og legger til rette for det vi kaller Hotvedt-konseptet. Det betyr satsing på mat, som jeg vil kalle litt gatekjøkkenaktig, og vi har egne signaturprodukter. Også vårt bilvaskekonsept, Soft Wash, er spesielt. Det blir tre selvvaskehaller og børsteløs vaskemaskin. Vi prøver å være litt annerledes enn store kjeder, sier Hotvedt.

Han forteller at de nå ser fram til å starte med sitt konsept i Maura.

– Det bygges mye, og jeg har tro på Gardermo-effekten. Det blir spennende å ta over stafettpinnen etter Sandholt-familien.

LES OGSÅ: Bensinstasjonseierens rockheim

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.