– Det er ikke til å tru. Jeg hadde aldri trodd vi kom til å vinne. Det er kona som skal ha æren for dette. Det var hun som sendte inn løsningsordet til Sykkelbyen etter at vi hadde fullført rebusløpet, sier en svært glad Per Egil Opsahl.

Per Egil er en av 150 deltakere som har sendt inn svar på sommeren og høstens rebuser til Sykkelbyen Jessheim.

– Jeg var med på dette fordi jeg syntes det var moro å sykle rundt og se etter sykkelpostene. Vi hadde mange fine turer sammen jeg og kona, forteller han.

Målet for Sykkelbyen Jessheim er å bidra til å legge til rette for økt hverdagssykling i lokalmiljøet.

– Det er svært viktig både for miljøet og folkehelsa at flest mulig bytter ut bilen med sykkelen i hverdagen, sier prosjektleder Sidsel Skjelmerud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.