I Borg bispedømmeråds møte i juni ble Per-Kristian Bandlien ansatt som ny sokneprest i Hovin. Søndag blir det innsettelse i gudstjenesten i Jessheim kirke. Samme dag skal det markeres at Jessheim kirke ligger langs pilegrimsleden. Det hele starter med ottesang i Ullensaker kirke, før det blir pilegrimsvandring derfra og til Jessheim kirke. Ruta er om lag 12 kilometer, og menigheten oppfordrer alle å ta med niste og godt med drikke.

Innsettelsesgudstjenesten er ved prost Bjarne Olaf Weider, sokneprest Per-Kristian Bandlien og kantor Jorunn Aasen Devold. I tillegg kaster Ullensaker korforening glans over gudstjenesten med vakker sang. Det blir dåp, nattverd, søndagsskole og kirkekaffe etterpå – med mulighet for å hilse på den nye soknepresten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.