• GAMLEVEGEN: Ulykken har funnet sted på gamlevegen på Ørbekk, ved den sørlige inngangen til Korslundtunnelen. Foto: EUB-tipser

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke på Ørbekk, nord for Minnesund i Eidsvoll. Ulykken skjedde rett sør for Korslundtunellen langs gamlevegen. 

Politiet fikk melding om ulykken klokken 11.00 da en bilist på E6 ringte inn med beskjed om hendelsen. 

Da nødetatene kom fram til stedet fant de bilen som hadde kollidert med fjellveggen, rett sør for Korslundtunellen. I bilen fant de en person, som da var død. 

Politiet skal etterforske hendelsen, og vil foreløpig ikke si noe om dødsårsaken eller hva som har skjedd. Politiet har begjært obduksjon av avdøde. 

Vegvesenet har også video av hendelsen, som ble fanget inn av et av kameraene som overvåker E6. Politiet vil se på denne videoen, og også gjøre vitneavhør for å klargjøre hva som har skjedd. 

Vegen forbi stedet er foreløpig stengt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.