• DRAP: Politiet driver nå drapsetterforskning i Feiring. På bildet innsatsleder Anders Bru. Foto: Kristian Westgård

Politiet på Romerike melder tirsdag morgen at en person er funnet død i en bil på fylkesvei 33 i Feiring i Eidsvoll. Politiet har pågrepet og siktet én person i samme bil. Den omkomne skal være en kvinne, og den pågrepne en mann. Saken etterforskes som drap.

– Jeg har foreløpig ikke tid til å si noe mer om enn det som jeg tvitret, svarer operasjonslederen til EUB.

– Det jeg kan bekrefte, er at det er funnet en død person, og på bakgrunn av det er det pågrepet en annen person, sier jourhavende jurist i Mathias Emil Hager i Øst politidistrikt til VG.

– På grunn av omstendighetene rundt den døde kvinnen er mannen pågrepet og siktet for drap, sier politiadvokat Åsmund Yli i Øst politidistrikt til NTB.

– Det er altfor tidlig å si noe om hvor og hvordan drapet har skjedd. Det vi har av ytterligere opplysninger, vil vi ikke gå ut med nå, sier Yli.

De melder at de har kontroll å stedet.

Fylkevei 33 er nå stengt i begge retninger. Hendelsen har skjedd på fylkesgrensa mellom Akershus og Oppland.

Et stort antall utrykningskjøretøy fra begge fylker er nå på stedet.

LES OGSÅ: Politiet etterlyser en sølvgrå Ford Focus i forbindelse med etterforskningen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.