Konseptene er geniale. Mens russebussen «Alle Tiders» fra Drammen satset på binders, ostehøvel og rottefellabinding – for å nevne noe i interiøret – for å hedre den norske historien, gikk «Bussen 2017» fra Nordstrand for gamle deler fra tidligere russebusser i interiøret. Førstnevnte stakk av med seieren for beste interiør under Landstreffet i Stavanger nylig. Sist helg vant «Bussen 2017» samme pris under Landstreffet på Tryvann.

Det er det lokale firmaet Pimp AS – med firmaadresse i Eidsvoll – som har stått bak utformingen av begge russebussene. De feirer nå prisdrysset og er naturligvis strålende fornøyde.

– «Alle Tiders» fra Drammen kom til oss for 1,5 år siden og ytret ønske om interiørpris i Stavanger. Vi la en sliten buss på operasjonsbordet og oppfylte deres ønske. Det føles godt. Gratulerer til gutta, sier Henning Gulliksen Rodequist, gründer og daglig leder i selskapet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.