Det hele kulminerte sist helg med nedbrenning av handikaptoalettet på Åsanden, ifølge kommunen som nå ønsker å komme til bunns i problemet.

LANG TID

I flere måneder har det vært ruteknusing og tagging på de offentlige toalettene på Meieriodden og Åsanden langs Hurdalsjøen. Så snart kommunes folk har vært der og satt inn nye ruter og fjernet tagging, så skjer det hele på nytt igjen.

HÆRVERK LANG INNE I SKOGEN: Ødela ved drikkevannskilde

Sist helg ble det også tagget på Dalheim forsamlingslokale.

– I tillegg er det også tagget rundt omkring i bygda på blant annet hovedvegene. Taggene som går igjen er hakekors, gjerne med signaturen EL Daddo, EL Daddis og lignende, melder kommunen.

Forholdene er anmeldt til politiet, men hvem som står bak dette hærverket er ennå ikke kjent.

Hurdal kommune ber nå publikum om å tipse politiet hvis de har informasjon knyttet til det pågående hærverket i bygda.

KNUSTE LYKTER: Noen synes det er gøy å ødelegge biler

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.