I perioden fra 3. august til ca. 1. oktober i år blir det gjennomført linjeinspeksjon av Eidsivas høyspentnett ved bruk av helikopter.

Inspeksjonen innbefatter toppkontroll og fotografering av master og vil foregå i Hedmark, Oppland og Akershus. Helikopteret flyr i forholdsvis lav høyde og med sakte fart, og på grunn av støy kan dyr reagere på dette.

- Det er vanskelig å si på forhånd nøyaktig når vi flyr hvor. Det er værforholdene som avgjør dette, sier fagansvarlig Åge Øibakken i Eidsiva Nett.

På Øvre Romerike er det Eidsvoll og Hurdal som vil bli inspisert.

Om man ønsker mer informasjon om inspeksjonen eller har behov for detaljerte tidspunkter for når inspeksjonen skal gjennomføres i bestemte områder oppfordrer de til å kontakte Eidsivas kundeservice.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.