Først varslet Peppes at de ønsker å etablere seg på Råholt. Nå er det klart at Plantasjen vil åpne et nytt utsalg i Lidl-bygget. Baisgård forteller at salgsarealet i den nye Plantasjen-butikken blir på 1.000 kvadratmeter.

– Vi vil ha Posten og bingoen som naboer. Det har lenge vært kjent at Posten har for store arealer. Det er mulig å dele opp lokalet, og vi har tro på at dette vil bli kjempebra, sier Baisgård til EUB.

8–10 ansatte

I tillegg til butikkarealet innendørs, satser de tradisjonen tro på å ha en uteavdeling med uteplanter.

– Forutsatt at alle godkjenninger går i orden, satser vi på å åpne dørene i midten av april. Utsalget vil ha åtte-ti ansatte, sier Baisgård.

Plantasjen, som blant annet har utsalg i Skedsmo (7.000-8.000 kvadratmeter) og Jessheim (3.500 kvadratmeter), ser stadig mer verdi i å åpne butikker på mindre arealer.

– Vi tilpasser oss, og ser at det fungerer meget godt med komprimerte butikkutsalg. Målet er å tilby en stor del av de samme produktene. Det blir neppe like mange hagemøbler, men kjerneproduktene våre vil være der, sier Baisgård.

– Hvordan går det for Jessheim-butikken deres?

– Veldig, veldig bra, svarer Baisgård, uten å ville kommentere det noe nærmere. Han sier regionen er svært spennende, forteller at kjeden snart åpner nytt vareutsalg på Bjørkelangen og utelukker ikke at det også kommer til å komme flere åpninger i tiden framover.

Dæhlie kjøper blomster

Det er Råholt Sentrum AS – ved Bjørn Dæhlie og Ole Martin Almeli – som eier Lidl-bygget i fellesskap.

– Hyggelig med Plantasjen som leietaker hos oss. Da blir det her OMA og jeg skal kjøpe blomster, det gjør vi jo ofte, skriver Dæhlie i en tekstmelding til EUB.

På Plantasjen på Jessheim gleder de seg til det åpner et nytt vareutsalg i nabokommunen.

– Ja, dette blir kjempespennende. Vi gleder oss og ønsker masse lykke til. Dette er vi sikre på at kommer til å bli veldig bra. Råholt er et spennende vekstområde, sier Trude Tidem, salgssjef ved utsalget på Jessheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.