– Da jeg kjørte til jobb i dag tidlig var det mye vann på E6, sier operasjonsleder Ronny Aarstein i Øst politidistrikt.

I dag viser gradestokken på Øvre Romerike plussgrader de fleste steder.

Vakthavende meteorolog Kristen Gislefoss ved Meteorologisk institutt sier at man må være obs på at det kan være mye vann i veibanen i dag.

– Det vil fortsette å regne litt i løpet av dagen, så blir det et opphold på ettermiddagen før det blir nedbør igjen i kveld, sier Gislefoss.

Han forteller at temperaturene ikke vil endre seg så mye i løpet av dagen.

– Temperaturene skal ikke gå så mye ned før det er i grenseland mellom sludd og regn, men det ser nok ut til at de fleste steder på Romerike vil få nedbøren i form av regn i dag. Det ser ikke ut til at det vil være regn som fryser på bakken, men det kan bli mye vann i veibanen, sier Gislefoss.

– Hvordan blir det på søndag?

– Det ser ut til at nedbøren vil gi seg litt ut på søndagen og det vil bli et lettere skydekke, samt noe lavere temperaturer, kommenterer han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.