Politibåten har ikke på vannet i sommer, til tross for at båttrafikken har gått tett. Tidligere har politiet med jevne mellomrom patruljert vassdragene på Øvre Romerike med båt. I år har båten stått på en henger på Jessheim.

ET PRIORITERINGSSPØRSMÅL

– Båten har vært til reparasjon. Den er nå i orden og står parkert på en henger på Jessheim. Den kan politiet bruke om det er behov for det, sier Bernt-Ingar Jahren, lensmann i Eidsvoll, Hurdal og Nes.

– Hvorfor har ikke politiet brukt den til patruljering i sommer slik som tidligere år?

– I år nådde ikke båttjenesten opp i prioriteringene. Det vært et spørsmål om både mannskap og anledning.

– Har dere planer om å patruljere neste år?

– Vi tar tjenesten opp igjen når vi har ressurser til det, svarer lensmannen.

LES OGSÅ: Finvær lokket båtfolket ut på vannet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.