- Det er svært glatt flere steder på Romerike, spesielt på Øvre. Vi henstiller kjørende om å være ekstra varsomme, holde god avstand til forankjørende og bruke heller litt lenger tid på kjøreturen i dag, skriver politiet på Romerike på Twitter.

De melder om flere mindre trafikkuhell på veiene torsdag morgen, men ingen med alvorlige personskader.

Ved 8-tiden rykket nødetatene ut til E16 i Nannestad.

- Vi er på en trafikkulykke vest for Maura. To biler involvert. To personer blir sjekket av ambulanse, opplyser politiet.

Speilblankt

På E6 mellom Minnesund og Dal var det to utforkjøringer på kort tid, men uten personskade. Det skal være veldig glatt på strekningen.

Også på E16 ved Borgen i Ullensaker er det speilblankt. Her står to biler i grøfta og en i autovernet. Det jobbes med berging.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.