Det var en mann i 30-årene som kjørte bilen som krasjet med en lyktestolpe så den knakk tvers av natt til lørdag. Ulykken skjedde like ved Romerike folkehøgskole på Jessheim. Ifølge politiet skal bilen angivelig ha holdt høy hastighet og havnet på taket.

Sjåføren var bevisstløs og ble sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse. Han skal ha vært alene i bilen. Ifølge operasjonsleder Ronny Årstein ved Øst politidistrikt er mannen fra distriktet. 

Berømmer russen

Årstein vil berømme russen som var de første på stedet da ulykken skjedde. 

- Russen får mye kjeft, men her har de gjort alt riktig. 

Det var en 19-åring som tok styringen på ulykkesstedet, de fikk kontaktet nødetatene og satte i gang førstehjelp.

Ikke noe nytt om den skadde

Da EUB snakket med politiet klokka 9 søndag morgen var det ikke noe nytt om tilstanden til den skadde.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.