Politikernes beslutning om å vente på andre tomtealternativer for familieinternatet, forsinker politiets prosess.

FORSINKER PROSESSEN

– Beslutningen om utsettelse i Eidsvoll kommune vil forsinke vår prosess, og tidshorisonten er usikker, sier Espen Strai, kommunikasjonsdirektør i Politiets Fellestjenester.

AVSLAG PÅ ASYLSØKNAD

Hovedutvalg for næring, plan og miljø besluttet å utsette behandlingen av politiets søknad om å få tillatelse til å opprette et internat for utenlandske familier i Hellestadvegen 1 på Dal.

Planen er at internatet skal huse barnefamilier som har fått avslag på sin asylsøknad og som derfor skal sendes ut av landet.

JOBBER MED ALTERNATIVE TOMTER

– Dette må vi ta til etterretning. På grunn av usikkerhet om utfallet av den politiske behandlingen i kommunen gjennomførte politiet i sommer en markedsundersøkelse der vi sonderte muligheter for alternative tomter i området, sier Strai.

Han sier de nå jobber videre med alternative løsninger, men ønsker ikke å oppgi hvor mange eller hvilke andre interessenter som vurderes.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.