Ved 16.15-tiden mandag stakk en 18 år gammel afghaner fra Politiets utlendingsenhet (PU) på vei til flyplassen for å bli sendt ut av landet.

18-åringen klarte å rømme ved området Circkle K og P3 på Gardermoen, og politiet ble tilkalt og satt inn i søket.

Politiet søker mandag ettermiddag etter mannen i området mellom Oslo Lufthavn og Sand i Ullensaker, og hunder er satt inn i søket.

Signalement

  • 18 år afghansk
  • Mann med olabukse og sort jakke
  • Mulig caps

Politiet oppfordrer publikum som har tips eller har observert mannen om å ta kontakt på 02800.

LES OGSÅ: Lastebil veltet på E6

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.